Mir se errdhët RadioKosovarja Burim I Muzikes shqipe 

Ndegjues te dashur ju Pershendesim Dhe shpresojm qe po kaloni qaste te kendeshme Stafi Realizues

            * Faqja Kryesore *              *Urime Dhe Pershendetje *                 *CHAT Shqip! *                         *Reklamat *                   *Emisioni nates*
    
  
RadioKosovarja: Ndegjoni Live
Ndegjo Radion Permes Celolarit Duke Klikuar me Posht ne 3 Opsionet 
 

Kontaktoni në Facebook me Radio Projekt 21RadioKosovarja                        Kontaktoni në Skype me Radio Projekt 21 RadioKosovarjaCom   
RadioKosovarja Muzik Shqip 24/7 Shpresojm te kaloni bukur me ne ju pershendesim stafi realizues


Mbramje muzikore ne Rinora 4
 
28 WEB KLEIN1 WEB KLEIN

 Vendi:
Rinora4 Zvicer                                   Vendi: Rinora4 Zvicerr

 
Data : 28.02.2014  h 22:00                            Data: 01.03.2014  h 22:00

 
Dhe  : 01.03.2014  h  04:00                           Dhe :  02.03.2014  h 06:00
 
  RadioKosovarja:
Transmeton muzik shqip 24 or ne 7 dit te javes
Konkurs Ne Radio Kosovarja
Konkurs: Te gjith Ju te cilet jeni te prirur per moderim  RadioKosovarja Kerkon Dy moderator-Re Per Te punuar ne RadioKosovarja Ne Emisione Te ndrryshme
.....................................................................................................................................


Reklamimi Ne Radio: Ju te cilet deshironi te reklamoni biznesin tuaj ne radion ton atëher kontaktoni ne Skype  i cili esht RadioKosovarjcom
   .....................................................................................................................................  Chat I shpejt Per tu Kyqur Ndegjues Te Nderuar Ne Chat Ju Lutemi Te klikoni ne 

  kert Link  Kyquni Ne Chat 

RadioKosovarja Biografia
Biografia nga themelimi gjer me tani
  Radiokosovarja esht nje projekt virtual i krijuar ne menyr te veqant per argetimin dhe disponimin dhe informimin e te gjith shqiptareve ane mban botes esht nje radio e ciala esht krijuar nga viti 2000 dhe vazhdon me emisione kulturoro-artisitke duke transmetuar muzik te mirfillt shqiptare gjithashtu RadioKosovarja transmeton dhe ne Valet-Toksore ne 104.4 Mhzh jemi munduar qe gjat ter keryre viteve te jemi besnik ndaj jush duke ju argetuar me muzik shqipe RadioKosovarja trasnemton muzik dhe ne Internet me pa mundesi per ndegjimin e Mergates Ton te bukur ne kemi Hapur kete web faqe qe te jemi me afer jush dhe sadokudo te jau hjekim mallin e atdheut me muzik shqipe me emisione shqipe te ndrryshme

Ndegjo RadioKosovarja Live 
 
..........................................................................................................................................